Google Reviews

Bekijk hier onze Google Reviews

 • review rating 5  Voor mijn 30ste verjaardag hier een overnachting gekregen. Ze hadden slingers opgehangen en een presentje neergelegd. Super mooie accommodatie en natuurlijk de geweldige jacuzzi! Leuk stel ; de verhuurders. Directe service na contact. Een aanrader...

  thumb Yvette Slotboom
  2/18/2020
 • review rating 5  Prachtige omgeving, en aan het huisje ontbrak niks. Super gastvrije mensen! Lekker wezen wandelen en daarna opgewarmd in de jacuzzi en sauna. Savonds lekker op de bank een filmpje gekeken. Heerlijk weg kunnen zwijmelen samen. Een echte aanrader, ook met kids!

  thumb Hanan Dardour
  12/03/2019
 • review rating 5  Echt super verblijf gehad! Het appartement was erg schoon en fris. Wij waren hier om onze trouwdag te vieren. Hiervoor hadden de eigenaren het appartement helemaal versiert met allerlei ballonnen, rozen en huwelijksversieringen. Ook was er een fles alcoholvrije( op verzoek) champagne geregeld, overal was aan gedacht! Het huisje, de sauna, jacuzzi, het ontbijt, de gastvrijheid en de omgeving in één woord geweldig. Het verblijf is zeker een aanrader!

  thumb Tessa Van Duijn
  1/12/2020
 • review rating 5  Geweldige en onuitwisbare ervaring! Mooie omgeving! Zeer luxe verblijf waarbij aan alles gedacht is. Oog voor detail en hart voor de wensen van de gast! We hebben al wat ontbijtjes voorbij zien komen maar deze wint het! Bedankt Karen en Patrick!

  thumb Dionne Molenkamp
  11/21/2019
 • review rating 5  B&B Arendsnest is een prachtige, rustige en superschone locatie. De faciliteiten zijn meer dan voldoende om lekker tot rust te komen. De goede zorgen van de gastheer en gastvrouw maken het meer dan af. Zeker een aanrader!

  thumb Tirza Schmidt-Kleis
  8/31/2019

 

Klik hier om alle reviews te bekijken

Telefoon :

Emailadres:

B&B Arendsnest:

Schalm 5a - 3927 EH Renswoude

Bank:

NL89 RABO 0326 7917 44

5 + 15 =

© 2019 Arendsnest. All Rights Reserved.
Powered by LupsOnline.