Google Reviews

Bekijk hier onze Google Reviews

 • review rating 5  Heerlijk ontspannen in luxe!! We werden hartelijk ontvangen door Patrick en Karen. Ze gaven onze een korte rondleiding door het gastenverblijf. Waarna we direct gebruik konden maken van de sauna en de jacuzzi. Het verblijf is van alle gemakken voorzien en wij zijn er heerlijk tot rust gekomen. Volgende ochtend kwam Karen op het afgesproken tijdstip het zeer uitgebreide en luxe ontbijt brengen. Kortom om even heerlijk te relaxen en tot rust te komen is dit een ideaal plekje!!

  thumb Maarten Stevens
  2/10/2020
 • review rating 5  Heerlijke locatie, voorzien van alle gemakken. De gastvrouw en -heer zijn erg vriendelijk en lieten zelfs een lief cadeautje voor de kinderen achter. De jacuzzi is erg ruim en met de herten en kangoeroes in de tuin heb je een mooi uitzicht. Hier komen we zeker nog een keer terug!

  thumb Anne Bergshoeff
  6/02/2019
 • review rating 5  Wat een prachtige locatie met geweldige service. Tijdens een gezellig weekendje weg met vrienden hebben we heerlijk genoten van de faciliteiten van het luxe B&B Arendsnest. De ontvangst en de flexibiliteit van eigenaren Karen en Patrick waren fantastisch. De volgende ochtend werd een luxe brunch verzorgd aangezien we een ontbijt wat vroeg vonden. De ligging van het B&B is landelijk. Op het landgoed van de losstaande B&B is een prachtige weide aangelegd waar herten en zelf een kangoeroe lopen. Een prachtig aangezicht vanuit de veranda of de zeer ruime jacuzzi! De accommodatie was van alle gemakken voorzien en de woonkamer en twee slaapkamers waren bijna sprookjesachtig ingericht. B&B Arendsnest is een absolute aanrader voor iedereen die er even lekker luxe tussenuit wilt!

  thumb Siegfried Frencken
  4/16/2019
 • review rating 5  wat een ontspannend weekend gehad waarin alles top geregeld was en oog voor de kleine details. en wat een topontbijt. wij komen snel weer terug .

  thumb Jaco Baars
  5/24/2020
 • review rating 2  Nou voor ons was het een hele andere ervaring.T.v stoorde steeds,verwarming viel steeds uit,toilet verstopt(wij hebben er niets anders in gedaan dan toilet papier) Alarm ging af op oudjaars avond,terwijl we biet eens rookte of aan het koken waren.Lekkage onder de wasbak in de keuken. Ontbijt vooral veel maar kwalitatief niet spectaculair. Voor Die prijs,echt beneden peil! Sorry maar voor ons nooit weer. We hebben voor minder veel beter gehad. We zijn zus een dag eerder vertrokken. Jammer.....

  thumb Anoniem
  1/07/2020

 

Klik hier om alle reviews te bekijken

Telefoon :

Emailadres:

B&B Arendsnest:

Schalm 5a - 3927 EH Renswoude

Bank:

NL89 RABO 0326 7917 44

9 + 9 =

©2020 Arendsnest. All Rights Reserved.
Powered by LupsOnline.